Neilga paieška rado tokius variantus: amazon.co.uk ir bike-discount.de. Kažkuris iš jų patogesnis arba gal kurio nors ar abiejų reiktų vengti.

Na ir už panašią kainą gal ir Vilniuje galima ką nors normalaus rasti?
stafass rašė:Jau kelis metus Lidlinį/Aldinį stovą naudoju. Tačiau, kaip jau minėta išskleistas užima daug vietos. Taip pat šiek tiek nepatogi pačio tvirtinimo forma... tiesa gal dėl to, kad mano dviračio viršutinis vamzdis "kampuotas", o ne apvalus.
Čingačgukas rašė:Ivertink kiek cia vargo toki susikombinuoti. Dar reikia tureti is ko ir pan. Jau nekalbu apie estetini vaizda. Lidlinis kainavo berods 27, pakankamai tvirtas daiktas, tai sukti galva ir kazka kombinuoti...
Sumushtinis rašė:stafass rašė:Jau kelis metus Lidlinį/Aldinį stovą naudoju. Tačiau, kaip jau minėta išskleistas užima daug vietos. Taip pat šiek tiek nepatogi pačio tvirtinimo forma... tiesa gal dėl to, kad mano dviračio viršutinis vamzdis "kampuotas", o ne apvalus.
Tai kabink už seatposto, nebent ir tas aero.
Gagarins rašė: temos autorius į garažą tokį nori pasistatyt pasikrapštymui, ten išvis prie sienos pritaisyčiau vieną vamzduką su žnyplėm, kur jau ten estetika. Kiek vargo susikombinuoti - čia jau kiekvieno miesčioniškumo/darbštumo/tinginystės klausimas. Kaip kam.
Eh, šita tema mane tuoj pastūmės susikonstruot kažką tokio sau iš po ranka besimetančių gelžgaliukų ir mašinos ratlankio.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių