evaldoonas rašė:Sveiki, palyginau sudėtis dviejų gėrimų: ISOSTAR ir Vichy VivaSport. pas gėrimus skiriasi tik kaina (Lentynų kainos be akcijų: ISOSTAR 500 ml= 6,99 LT, Vichy 1500 ml = 2,49 LT, skirtumas 8.42 karto). Sudėtis 99% ta pati bent jau ant etiketės. Klausimas: ar tikrai tą Vichy galima laikyt kaip pilnavertį gėrimą sportuojant?
Geras pastebėjimas - prieš kelias savaites, kai nebuvau užsipirkęs izotoninio gėrimo varžyboms iš anksto - staiga išvakarėse suvokiau, kad neturiu nieko atsigerti. Nulėkiau į Maxima, po to Rimi, galiausia iki ir... ten vien tas lietuviškas marmalas - esu visus pabandęs, įskaitant Vichy - naujas produktas jokios patirties rinkoje, jokio marketingo informacijos trūksta - skonis švelniai tariant nekoks, o realybėje... (nenoriu gauti 20 s baudos

Taigi kol kas šie lietuviški gėrimai tinka nebent eksperimentui - mano nuomone kartą pabandęs, prie jų nenorėsi grįžti ir save saugantis ir tausojantis jų tikrai nevartos. Geriau jau skiesti vandeniu sultis, pasisūdyti ir važiuot. Grįžtant prie kainos - jų kaina yra palyginti didelė - 0,7 l viršyja 1 EUR, parduoti sunkiai padeda net akcijos. Todėl mano verdiktas - šie lietuviški produktai rinkoje laikinai - jie pasmerkti nesėkmei ir netrukus išnyks.
Klabant apie pvz. Isostar paruošto gėrimo kaina, lyginant su konkurentais pvz Maxxis, high5, Powerride, kurie irgi brangūs yra didelė - Belgijoje jis pigesnis, bet ten parduotuvėse bet to randi visą produktų liniją kelių rūšių gėrimai, batonėliai, geliukai. Isostar miltelių kaina konkurencinga, lietuvių gamintojai jų iš vis negamina - visiškas liūdesys. Tiesia šviesiai - blogiau nei Lietuviški izotoniniai produktai sportui - dar nieko nemačiau