trekinis rašė:Mavic, Northwave, Diadora, Spiuk, Carnac ir t.t.
ju daug, o issirinkti sunku

trekinis rašė:Mavic, Northwave, Diadora, Spiuk, Carnac ir t.t.
TomaD rašė:trekinis rašė:Mavic, Northwave, Diadora, Spiuk, Carnac ir t.t.
ju daug, o issirinkti sunkujei dauguma neblogu, tada i isvaozda teks kreipti demesi
myciokas rašė:Reiktų kreipti dėmesį ne į išvaizdą, bet į patogumą. Vieni platūs, kiti siauri. Man Mavic plentiniai siauroki. Northwave MTB buvo žiauriai patogūs, dabar MTB turiu Crone irgi nieko. Geriausia matuotis.
trekinis rašė:TomaD rašė:trekinis rašė:Mavic, Northwave, Diadora, Spiuk, Carnac ir t.t.
ju daug, o issirinkti sunkujei dauguma neblogu, tada i isvaozda teks kreipti demesi
Lietuvos parduotuvėse galite rasti Mavic, Nortwave, Diadora, Shimano batelius. Tik neaišku ar turės Jūsų dydžio. O gal jau mūsų verslininkai tapo lankstesni, įveža ir nedidelių išmierų ?
mantasm rašė:Specialized ir Cronos irgi turi. Iš visų didžiųjų gamintojų turbūt tik Sidi nėra kur pasimatuot. Mažų moteriškų dydžių pasirinkimas mažesnis, bet ir prieš porą metų buvo iš ko rinktis. Tiesa, tik sezono pradžioj.
Su siaura koja sakyčiau išbandyti Sidi. Dėl pirkimo internetu - pirk iš ten, kur lengva gražinti arba sutinka atsiųst kito dydžio. Tikimybė prašaut didelė. Pvz aš normaliai nešioju 43.5 arba 44, Specialized - 45, Sidi - 46.
Marius rašė:Jeigu norisi gražių batelių, siūlau pasižvalgyti į Giro arba Rapha.
mantasm rašė:Specialized ir Cronos irgi turi. Iš visų didžiųjų gamintojų turbūt tik Sidi nėra kur pasimatuot. Mažų moteriškų dydžių pasirinkimas mažesnis, bet ir prieš porą metų buvo iš ko rinktis. Tiesa, tik sezono pradžioj.
Su siaura koja sakyčiau išbandyti Sidi. Dėl pirkimo internetu - pirk iš ten, kur lengva gražinti arba sutinka atsiųst kito dydžio. Tikimybė prašaut didelė. Pvz aš normaliai nešioju 43.5 arba 44, Specialized - 45, Sidi - 46.
hexagonv2 rašė:mantasm rašė:Specialized ir Cronos irgi turi. Iš visų didžiųjų gamintojų turbūt tik Sidi nėra kur pasimatuot. Mažų moteriškų dydžių pasirinkimas mažesnis, bet ir prieš porą metų buvo iš ko rinktis. Tiesa, tik sezono pradžioj.
Prie to pacio, Shimano batai irgi buna padidinti 2 ismeromis. Mano koja 46 dydzio, o idealiai tinka 48.
mantasm rašė:Labiau domina komfortas ar efektyvumas? Žvyras ir prastesni keliai traukia ar nelabai?
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių