Problema atidarant naujus "tabus" vidurinio pelės kl.pagalba

Problema atidarant naujus "tabus" vidurinio pelės kl.pagalba

Standartinė muaddib » Ket Spa 10, 2013 8:53:30

Jau ilgą laiką kankinuosi su labai dideliu nepatogumu:
Norint atsidaryti kelias temas skirtinguose tab'uose su viduriniu pelės klavišu atsidaro papildomas tabas su norima tema, bei ta pati tema atsidaro ir aktyviame tab'e. Tai vyksta tiek iš pagrindinio forumo lango, tiek iš neskaitytų temų skilties. Spėju kažkas paprogramuota su javascriptu. Ar, Tai bus kada sutvarkyta, ar reikėtų pagalbos, ar pratintis prie tokios tvarkos?
Naudoju Chrome, nors tai nieko neįtakoja.

Ačiū už atsakymą
Andrius
User warning level: [2]
Vartotojo avataras
muaddib
 
Pranešimai: 142
Užsiregistravo: Tre Sau 19, 2011 1:26:04
Miestas: Panevėžys
Stilius: Commuting

Re: Problema atidarant naujus "tabus" vidurinio pelės kl.pag

Standartinė greipfruktas » Ket Spa 10, 2013 9:06:28

Vidurinis klavišas tai ratuko įspaudimas? Man atidaro tvarkingai, temą ant kurios paspaudžiu - naujame tab'e, aktyviam tab'e nieko nevyksta.
Vartotojo avataras
greipfruktas
 
Pranešimai: 177
Užsiregistravo: Ket Bal 28, 2011 10:54:27
Miestas: Vilnius
Stilius: Commuting

Re: Re: Problema atidarant naujus "tabus" vidurinio pelės kl

Standartinė andy79 » Ket Spa 10, 2013 10:17:56

muaddib rašė:Jau ilgą laiką kankinuosi su labai dideliu nepatogumu:
Norint atsidaryti kelias temas skirtinguose tab'uose su viduriniu pelės klavišu atsidaro papildomas tabas su norima tema, bei ta pati tema atsidaro ir aktyviame tab'e. Tai vyksta tiek iš pagrindinio forumo lango, tiek iš neskaitytų temų skilties. Spėju kažkas paprogramuota su javascriptu. Ar, Tai bus kada sutvarkyta, ar reikėtų pagalbos, ar pratintis prie tokios tvarkos?
Naudoju Chrome, nors tai nieko neįtakoja.

Ačiū už atsakymą
Andrius


Man tapati problema :cry: ziauriai nepatogu... Nors visi kiti forumai veikia be problemu.

Sent from my ST27i using Tapatalk 2
Focus RAVEN 29R 4.0
Carver Evo 110
Vartotojo avataras
andy79
 
Pranešimai: 161
Užsiregistravo: Pir Bal 18, 2011 8:00:30
Miestas: Vilnius
Stilius: XC

Re: Problema atidarant naujus "tabus" vidurinio pelės kl.pag

Standartinė IgnasV » Ket Spa 10, 2013 13:43:57

įdomus dalykas, kad bent jau man, neveikia tik frume. subforumuose ir topic'uose veikia
Vartotojo avataras
IgnasV
 
Pranešimai: 244
Užsiregistravo: Šeš Lap 01, 2008 21:13:22
Miestas: Biržai
Stilius: All round

Re: Problema atidarant naujus "tabus" vidurinio pelės kl.pag

Standartinė muaddib » Ket Spa 10, 2013 13:48:41

IgnasV rašė:įdomus dalykas, kad bent jau man, neveikia tik frume. subforumuose ir topic'uose veikia

taip
User warning level: [2]
Vartotojo avataras
muaddib
 
Pranešimai: 142
Užsiregistravo: Tre Sau 19, 2011 1:26:04
Miestas: Panevėžys
Stilius: Commuting

Re: Problema atidarant naujus "tabus" vidurinio pelės kl.pag

Standartinė LinasR » Ket Spa 10, 2013 18:40:44

Man tokia problema su chrome. Su IE viskas tvarkingai.
LinasR
 
Pranešimai: 165
Užsiregistravo: Ant Lap 10, 2009 14:14:08
Miestas: Kaunas
Stilius: Road

Re: Problema atidarant naujus "tabus" vidurinio pelės kl.pag

Standartinė muaddib » Ket Spa 10, 2013 19:32:26

Cia gal JS dvigubai uzbindina ka nors ...
User warning level: [2]
Vartotojo avataras
muaddib
 
Pranešimai: 142
Užsiregistravo: Tre Sau 19, 2011 1:26:04
Miestas: Panevėžys
Stilius: Commuting

Re: Problema atidarant naujus "tabus" vidurinio pelės kl.pag

Standartinė greipfruktas » Pen Spa 11, 2013 8:20:54

Jei su firefox ir su IE viskas tvarkoj, tai tikrai bus susiję su naršykle. :)
Vartotojo avataras
greipfruktas
 
Pranešimai: 177
Užsiregistravo: Ket Bal 28, 2011 10:54:27
Miestas: Vilnius
Stilius: Commuting

Re: Problema atidarant naujus "tabus" vidurinio pelės kl.pag

Standartinė muaddib » Pen Spa 11, 2013 8:26:44

Tai, kad tik šiame forume taip elgiasi pelė :)
User warning level: [2]
Vartotojo avataras
muaddib
 
Pranešimai: 142
Užsiregistravo: Tre Sau 19, 2011 1:26:04
Miestas: Panevėžys
Stilius: Commuting

Re: Problema atidarant naujus "tabus" vidurinio pelės kl.pag

Standartinė greipfruktas » Pen Spa 11, 2013 8:37:47

Tik šitam forume įspaudus ratuką atidaromas naujas tab'as? :shock:
Arba aš nesuprantu ką tu spaudi, arba visi kiti forumai kuriuose lankausi yra tokie patys krūti ir turi tokį privalumą, o tu ten nesilankai. :o
Vartotojo avataras
greipfruktas
 
Pranešimai: 177
Užsiregistravo: Ket Bal 28, 2011 10:54:27
Miestas: Vilnius
Stilius: Commuting

Re: Problema atidarant naujus "tabus" vidurinio pelės kl.pag

Standartinė muaddib » Pen Spa 11, 2013 8:50:38

Taip ir sakiau kad JS.
Ant lentelės tr uzbindintas "onclick" eventas. Kuris "window.location" pakeičia.
Reikėtų ne "onclick" eventą naudoti, o "mouseup", ir vykdyti window.location tik jei kairysis mygtukas:

Kodas: Pasirinkti visus
$('li.row').bind('mouseup', function(e){
        switch(e.which){
           case 1: {   // 1-kairysis, 2-vidur, 3-desnysis
                   window.location.href='     cia ikalt sena veiksmo koda '
           }
        }
    });


Ar sutvarkys kas?
User warning level: [2]
Vartotojo avataras
muaddib
 
Pranešimai: 142
Užsiregistravo: Tre Sau 19, 2011 1:26:04
Miestas: Panevėžys
Stilius: Commuting

Re: Problema atidarant naujus "tabus" vidurinio pelės kl.pag

Standartinė muaddib » Ant Spa 15, 2013 9:26:21

Kas nors?
User warning level: [2]
Vartotojo avataras
muaddib
 
Pranešimai: 142
Užsiregistravo: Tre Sau 19, 2011 1:26:04
Miestas: Panevėžys
Stilius: Commuting

Re: Problema atidarant naujus "tabus" vidurinio pelės kl.pag

Standartinė muaddib » Ket Gru 12, 2013 13:03:20

Nagi labai laukiu
User warning level: [2]
Vartotojo avataras
muaddib
 
Pranešimai: 142
Užsiregistravo: Tre Sau 19, 2011 1:26:04
Miestas: Panevėžys
Stilius: Commuting

Re: Problema atidarant naujus "tabus" vidurinio pelės kl.pag

Standartinė muaddib » Sek Gru 15, 2013 14:21:22

Beviltiska.
User warning level: [2]
Vartotojo avataras
muaddib
 
Pranešimai: 142
Užsiregistravo: Tre Sau 19, 2011 1:26:04
Miestas: Panevėžys
Stilius: Commuting

Re: Problema atidarant naujus "tabus" vidurinio pelės kl.pag

Standartinė greipfruktas » Pir Gru 16, 2013 17:45:11

Tikrai beviltiška. PM siųsk, bet spėju siuntei. Tada tikrai beviltiška. Nors vistiek nesuprantu, kodėl tau neveikia, o man veikia.
Vartotojo avataras
greipfruktas
 
Pranešimai: 177
Užsiregistravo: Ket Bal 28, 2011 10:54:27
Miestas: Vilnius
Stilius: Commuting

Re: Problema atidarant naujus "tabus" vidurinio pelės kl.pag

Standartinė muaddib » Ant Gru 17, 2013 10:04:01

Taigi radau problema. Ivykis prisegtas ne prie konkretaus peles mygtuko paspaudimo (kairiojo), o prie "bendrojo/bet kurio"
Ir pataisyma idejau:

Kodas: Pasirinkti visus
$('li.row').bind('mouseup', function(e){
        switch(e.which){
           case 1: {   // 1-kairysis, 2-vidur, 3-desnysis
                   window.location.href='     cia ikalt sena veiksmo koda '
           }
        }
    });


Paste tikriausiai sunkiai darosi :)
User warning level: [2]
Vartotojo avataras
muaddib
 
Pranešimai: 142
Užsiregistravo: Tre Sau 19, 2011 1:26:04
Miestas: Panevėžys
Stilius: Commuting

Re: Problema atidarant naujus "tabus" vidurinio pelės kl.pag

Standartinė MacGyver » Ant Gru 17, 2013 11:35:08

O gal AED tiesiog šitos temos neskaito o PM niekas ir nenusiutė? :roll:
Paveikslėlis Dviračių Salonas Team
Vartotojo avataras
MacGyver
 
Pranešimai: 1751
Užsiregistravo: Pir Kov 16, 2009 23:02:20
Miestas: Vilnius +3706201568septyni
Stilius: XC

Re: Problema atidarant naujus "tabus" vidurinio pelės kl.pag

Standartinė AED » Ant Gru 17, 2013 12:31:09

Skaito ir mato, jau du mėnesius laukiu kol gerasdviratis susiderins su hostingo tiekėju dėl prisijungimo prie serverio, kuris reguliuojamas pagal IP ir nebegaliu prisijungti.
Vartotojo avataras
AED
 
Pranešimai: 2578
Užsiregistravo: Ket Sau 13, 2005 21:46:21
Miestas: Vilnius - Kaunas
Stilius: None

Re: Problema atidarant naujus "tabus" vidurinio pelės kl.pag

Standartinė johnny » Pir Sau 20, 2014 13:30:30

Pataisymas per Tampermonkey:
Kodas: Pasirinkti visus
  var TDs = document.evaluate("//table[@class='tablebg']/tbody/tr/td[2]", document, null, XPathResult.UNORDERED_NODE_SNAPSHOT_TYPE, null);
  for (var i = 0; i <= TDs.snapshotLength - 1; i++) {
    TDs.snapshotItem(i).onclick = null;
  }
johnny
 
Pranešimai: 15
Užsiregistravo: Tre Bir 19, 2013 17:39:51
Stilius: XC

Re: Problema atidarant naujus "tabus" vidurinio pelės kl.pag

Standartinė AED » Ket Kov 06, 2014 23:55:09

Prosilver + chrome veikia, subsilver2 kol kas ne.
Vartotojo avataras
AED
 
Pranešimai: 2578
Užsiregistravo: Ket Sau 13, 2005 21:46:21
Miestas: Vilnius - Kaunas
Stilius: None


Grįžti į Forumo naujienos, pasiūlymai ir pagalba

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių

cron