Gerasdviratis rašė:Tai,kad vos keli buvo,mat lietus,slapia ir t.t.
persasi isvada kad vilniuj xc raideriu ner

Gerasdviratis rašė:Tai,kad vos keli buvo,mat lietus,slapia ir t.t.
kartas ne giead675 su situo vazineja? as maciau butent toki aparatao-o rašė:man irgi keista, kasmat vis mazeja ir mazeja XC, bet daugeja streeteriu ir pan. paziurejus i treciadienio pasivazinejimus tai susirenka visa susnis dviratininku, bet jie arba neskaito forumo, arba jiem ** tie visi mytai. bet kuriuo atveju smagu susitikti su draugais. beje, dar vienas neblogas fullas yra Stevens su full XTR vilniuje
o-o rašė:man irgi keista, kasmat vis mazeja ir mazeja XC, bet daugeja streeteriu ir pan. paziurejus i treciadienio pasivazinejimus tai susirenka visa susnis dviratininku, bet jie arba neskaito forumo, arba jiem ** tie visi mytai.
Pantherrider rašė:as zinau kad jis top fuel turi, bet vienas nepatikimas saltinis per treciadienio myta pasake kad ten giedrius su tuo raudonu... atseit kita pasieme... as juk giead675 nepazistu ir nelabai esu mates...todel nebutina is karto manes kaltinti atminties sutrikimais ir t.t.
Kokia dar proga, ten proga tik as turejau. Taburete 20cm nuo tavo galvos kabojo, o siferi issigandes kazkur rankoj nuleides laikei... Nebutum spejes net sugriebt jo tvirciau ir butum jau gulejes...o-o rašė:...buvo labai gerai proga pritvoti pauliaka su siferiop gabalu, tik gaila jis pirmesnis taburete apsiginklavo
pauliaK rašė:Kokia dar proga, ten proga tik as turejau. Taburete 20cm nuo tavo galvos kabojo, o siferi issigandes kazkur rankoj nuleides laikei... Nebutum spejes net sugriebt jo tvirciau ir butum jau gulejes...o-o rašė:...buvo labai gerai proga pritvoti pauliaka su siferiop gabalu, tik gaila jis pirmesnis taburete apsiginklavo
P.S. Dziaukis, kad to akmens nepakeliau, nes jau neberasytum cia...
Grįžti į Susitikimai, varžybos, renginiai
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 6 svečių