Atsiprasau jei jau buvo kur mineta, bet man idomu kiek bus KM visa kelione?
Po ziemos nesu dar mines tikro baiko Tik sporto saleje ir krosiukai...
Prisijungt noreciau, tik abejones drasko ar sugebesiu
Pietausim pas mane namie,primuso nereikia,puodu taip pat.Jei busit geri ir po kelis litus sumesit galiu padaryt saslyko,parduotuve netoli.Prisukt kilometrazo galiu ir daugiau,bo yra fainu takeliu,tarp ezeru.
Gerasdviratis rašė:Gali pas mane palikti,suniukas saugos.Siaip nuo 23 tasko siulau keist marsruta,nes kitaip daugiau pamatysit namu ir pastatu nei parko.
OK, jie planai nepsikeis atvarysiu ir aš. Dar parašysiu.
Nuo 23 tasko tesiasi parkas toliau,manau pacios graziausios vietos.Pravesiu,bo visku zinau,i ES parka nevaziuosim-neidomu ir brangu arba neidomu ,nes brangu..Tai saslyka daryt?
As irgi visai nieko pries atvaziuoti. Ir jei daugiau yra is Kauno, transporta turiu. Galima kooperuotis.
Ziezmariai, Elektrenai ir visi kas dislokuojasi pagal autostrada galima tartis.
www.raidas.lt Nuomoju baidares tel. 865770094 ....Dviratininkams su nuolaida....
gib, ar tikrai pirmadieni? [anksciau buvo minetas antradienis] GD, kiek ta po kelis litus? 1-5? ar 10-20? [klausiu, kad nekiltu nesusipratimu veliau] Ar tikrai dalyvausiu parasysiu ryt/poryt...
Ras pirmadieni- tai pirmadieni,o kelis lt,tai prasuksim pro parduotuve ir susimete nupirksim mesos kg apie 12-13 lt.Tai kiek suvalgai tiek ir pinigu skaiciuokit.
Sveiki, labai gaila, kad visgi nusprendete pirmadieni, kadangi ne visa chebryte spes grizti is savo kaimu Siaip tai ne kiekviena diena zygelius siulo su saslyku, todel pasiulymas labai viliojantis Geru Jums svenciu ir aisku zygelio. Tikiuosi ateityje pavyks pakeliauti kartu... ir su saslyku
prisijungsiu kazkur tarp 12-o ir 16-o tashko, atrodysiu kaip pirmyn - atgal vazinejantis ir neskubantis dviratininkas o nuo 23-io tikrai yra kur nusukti;)