Puslapis 11

Problema atidarant naujus "tabus" vidurinio pelės kl.pagalba

StandartinėParašytas: Ket Spa 10, 2013 8:53:30
muaddib
Jau ilgą laiką kankinuosi su labai dideliu nepatogumu:
Norint atsidaryti kelias temas skirtinguose tab'uose su viduriniu pelės klavišu atsidaro papildomas tabas su norima tema, bei ta pati tema atsidaro ir aktyviame tab'e. Tai vyksta tiek iš pagrindinio forumo lango, tiek iš neskaitytų temų skilties. Spėju kažkas paprogramuota su javascriptu. Ar, Tai bus kada sutvarkyta, ar reikėtų pagalbos, ar pratintis prie tokios tvarkos?
Naudoju Chrome, nors tai nieko neįtakoja.

Ačiū už atsakymą
Andrius

Re: Problema atidarant naujus "tabus" vidurinio pelės kl.pag

StandartinėParašytas: Ket Spa 10, 2013 9:06:28
greipfruktas
Vidurinis klavišas tai ratuko įspaudimas? Man atidaro tvarkingai, temą ant kurios paspaudžiu - naujame tab'e, aktyviam tab'e nieko nevyksta.

Re: Re: Problema atidarant naujus "tabus" vidurinio pelės kl

StandartinėParašytas: Ket Spa 10, 2013 10:17:56
andy79
muaddib rašė:Jau ilgą laiką kankinuosi su labai dideliu nepatogumu:
Norint atsidaryti kelias temas skirtinguose tab'uose su viduriniu pelės klavišu atsidaro papildomas tabas su norima tema, bei ta pati tema atsidaro ir aktyviame tab'e. Tai vyksta tiek iš pagrindinio forumo lango, tiek iš neskaitytų temų skilties. Spėju kažkas paprogramuota su javascriptu. Ar, Tai bus kada sutvarkyta, ar reikėtų pagalbos, ar pratintis prie tokios tvarkos?
Naudoju Chrome, nors tai nieko neįtakoja.

Ačiū už atsakymą
Andrius


Man tapati problema :cry: ziauriai nepatogu... Nors visi kiti forumai veikia be problemu.

Sent from my ST27i using Tapatalk 2

Re: Problema atidarant naujus "tabus" vidurinio pelės kl.pag

StandartinėParašytas: Ket Spa 10, 2013 13:43:57
IgnasV
įdomus dalykas, kad bent jau man, neveikia tik frume. subforumuose ir topic'uose veikia

Re: Problema atidarant naujus "tabus" vidurinio pelės kl.pag

StandartinėParašytas: Ket Spa 10, 2013 13:48:41
muaddib
IgnasV rašė:įdomus dalykas, kad bent jau man, neveikia tik frume. subforumuose ir topic'uose veikia

taip

Re: Problema atidarant naujus "tabus" vidurinio pelės kl.pag

StandartinėParašytas: Ket Spa 10, 2013 18:40:44
LinasR
Man tokia problema su chrome. Su IE viskas tvarkingai.

Re: Problema atidarant naujus "tabus" vidurinio pelės kl.pag

StandartinėParašytas: Ket Spa 10, 2013 19:32:26
muaddib
Cia gal JS dvigubai uzbindina ka nors ...

Re: Problema atidarant naujus "tabus" vidurinio pelės kl.pag

StandartinėParašytas: Pen Spa 11, 2013 8:20:54
greipfruktas
Jei su firefox ir su IE viskas tvarkoj, tai tikrai bus susiję su naršykle. :)

Re: Problema atidarant naujus "tabus" vidurinio pelės kl.pag

StandartinėParašytas: Pen Spa 11, 2013 8:26:44
muaddib
Tai, kad tik šiame forume taip elgiasi pelė :)

Re: Problema atidarant naujus "tabus" vidurinio pelės kl.pag

StandartinėParašytas: Pen Spa 11, 2013 8:37:47
greipfruktas
Tik šitam forume įspaudus ratuką atidaromas naujas tab'as? :shock:
Arba aš nesuprantu ką tu spaudi, arba visi kiti forumai kuriuose lankausi yra tokie patys krūti ir turi tokį privalumą, o tu ten nesilankai. :o

Re: Problema atidarant naujus "tabus" vidurinio pelės kl.pag

StandartinėParašytas: Pen Spa 11, 2013 8:50:38
muaddib
Taip ir sakiau kad JS.
Ant lentelės tr uzbindintas "onclick" eventas. Kuris "window.location" pakeičia.
Reikėtų ne "onclick" eventą naudoti, o "mouseup", ir vykdyti window.location tik jei kairysis mygtukas:

Kodas: Pasirinkti visus
$('li.row').bind('mouseup', function(e){
        switch(e.which){
           case 1: {   // 1-kairysis, 2-vidur, 3-desnysis
                   window.location.href='     cia ikalt sena veiksmo koda '
           }
        }
    });


Ar sutvarkys kas?

Re: Problema atidarant naujus "tabus" vidurinio pelės kl.pag

StandartinėParašytas: Ant Spa 15, 2013 9:26:21
muaddib
Kas nors?

Re: Problema atidarant naujus "tabus" vidurinio pelės kl.pag

StandartinėParašytas: Ket Gru 12, 2013 13:03:20
muaddib
Nagi labai laukiu

Re: Problema atidarant naujus "tabus" vidurinio pelės kl.pag

StandartinėParašytas: Sek Gru 15, 2013 14:21:22
muaddib
Beviltiska.

Re: Problema atidarant naujus "tabus" vidurinio pelės kl.pag

StandartinėParašytas: Pir Gru 16, 2013 17:45:11
greipfruktas
Tikrai beviltiška. PM siųsk, bet spėju siuntei. Tada tikrai beviltiška. Nors vistiek nesuprantu, kodėl tau neveikia, o man veikia.

Re: Problema atidarant naujus "tabus" vidurinio pelės kl.pag

StandartinėParašytas: Ant Gru 17, 2013 10:04:01
muaddib
Taigi radau problema. Ivykis prisegtas ne prie konkretaus peles mygtuko paspaudimo (kairiojo), o prie "bendrojo/bet kurio"
Ir pataisyma idejau:

Kodas: Pasirinkti visus
$('li.row').bind('mouseup', function(e){
        switch(e.which){
           case 1: {   // 1-kairysis, 2-vidur, 3-desnysis
                   window.location.href='     cia ikalt sena veiksmo koda '
           }
        }
    });


Paste tikriausiai sunkiai darosi :)

Re: Problema atidarant naujus "tabus" vidurinio pelės kl.pag

StandartinėParašytas: Ant Gru 17, 2013 11:35:08
MacGyver
O gal AED tiesiog šitos temos neskaito o PM niekas ir nenusiutė? :roll:

Re: Problema atidarant naujus "tabus" vidurinio pelės kl.pag

StandartinėParašytas: Ant Gru 17, 2013 12:31:09
AED
Skaito ir mato, jau du mėnesius laukiu kol gerasdviratis susiderins su hostingo tiekėju dėl prisijungimo prie serverio, kuris reguliuojamas pagal IP ir nebegaliu prisijungti.

Re: Problema atidarant naujus "tabus" vidurinio pelės kl.pag

StandartinėParašytas: Pir Sau 20, 2014 13:30:30
johnny
Pataisymas per Tampermonkey:
Kodas: Pasirinkti visus
  var TDs = document.evaluate("//table[@class='tablebg']/tbody/tr/td[2]", document, null, XPathResult.UNORDERED_NODE_SNAPSHOT_TYPE, null);
  for (var i = 0; i <= TDs.snapshotLength - 1; i++) {
    TDs.snapshotItem(i).onclick = null;
  }

Re: Problema atidarant naujus "tabus" vidurinio pelės kl.pag

StandartinėParašytas: Ket Kov 06, 2014 23:55:09
AED
Prosilver + chrome veikia, subsilver2 kol kas ne.