Vital rašė:Būtų smagu, kad ateityje forumiečiai, pastebėję negeroves klausimus keltų korektiškų tonu.
maswa rašė:Vital, kokiu tonu, tokiu tonu?
Kiek matau toks tonas toleruojamas (chado). Taip???
Aš dar nei vieno tiesiogiai neįžeidžiau žmogaus, bet jau kaip ir perspėjimą gaunu iš pačio, kad tonas mano nekorektiškas. Na o va chadas - ne. Va taip ir prilipęs tas posakis prie liežuvio ,,Švogerių...'' kurį skaitant kai kurias temas ir norisi išspjauti. Na kaip kitaip man manyti?
AED, ačiū už pastebėjimus, bet aš ir pats žinau kas man būtina o kas ne, ir kas galima ko ne.
Kadangi jau viskas jums taip nesuprantama, trumpai pasistengsiu nupasakot situaciją.
Vitalio paskutinis sakinys yra bendras
visai forume bendruomenei, o ne jums asmeniškai.
Tuo tarpu chado skelbimo atnaujinimo schema yra pati tobuliausia - atsidarius skelbimą iškart matoma
dabartinė kaina, nereikia pereiti per visą kainų atnaujinimo istoriją tam, kad atrasti tai, kas turėtų būti matoma. Tam alternatyva yra uždėti laiko žymes:
- Kodas: Pasirinkti visus
Atnaujinta YYYY-MM-DD:
kaina - NNNN Lt
Atnaujinta YYYY-mm-dd:
kaina - nnnn Lt
Toks skelbimo pavidalas taip pat lengvai skaitomas. Atnaujinimų istorijos pakeitimas į paprastas žinutes atnaujinta taip pat yra labai geras tonas, kadangi paslepiamos visos nebegaliojančios kainos - dingsta nesusipratimo galimybė.
Tad čia tinkamiausias poelgis būtų pradėti ieškoti nesusipramo priežasties nuo savęs ir savo poelgių, o ne aklai besti į kitą žmogų ir jį viešai bandyti pažeminti, kai tam nėra nei priežasties, nei, tuo labiau, įrodymų dėl metamų kaltinimų.
Būtent dėl to Jus forumo moderatoriai ir bando raminti. Ateityje nebandykite pateisinti savo blogų poelgių bandydami apšmeižti niekuo dėtus žmones.
Pabaigai, pavyzdys:
Jei jus prekiaujant turguje be prekeivio licenzijos pričiups valdžios atstovai, ar taip pat tikėsitės atleidimo nuo atsakomybės parodydami pirštu į Petrą stovintį greta, nes jūsų nuomone, nežinant nieko apie jo turimas prekeivio licenzijas, jis taip pat užsiima nelegaliu verslu? Na ir žinoma, jam pateikus visus popierius įrodančius legalumą, pradėsite rėkti ant viso turgaus, kad jūs vat gaunat baudą, kai Petrui leido ir toliau prekybą vesti?
Pranešimo tonas pasirinktas specialiai, su intencija žmogui parodyti, su sarkazmo prieskoniu, kad ne viskas vistik čia taip, kaip jis įsivaizduoja.