Trumpai tariant apie šaltį,apsauga nuo lietaus/garinimas. Kai yra 10/10, tada su ja yra labai šalta, nes ji nespėja garinti drėgmės. 20/20 šalta yra tik tada, jeigu po tokia stiruke NIEKO neturi, jeigu pasirengęs bent termoapatinius su ja yra ŠILTA kai sėdi, ir neypač karštą prie krūvio (lipank, bėgant, turbūt ir minant). Gera striukė "netraukia" šalčio.
Mano asmenine nuomone GERA stirukė yra 3 sluokslnių membranos - 20/20 ir ne mažiau, kuri pasiteisina praktiškai visose veiklose. Trūkumas - KAINA ir pakavimas (gaunasi pakankamai stora ir neypač lanksti). 20/20 striukės tikrai nėra naujiena, pirmą tokią stirukę esu įsigijęs prieš 10 metų Lietuvos parduotuvėje

iš to ką bandžiau 10/10 (įskaitant netgi vieną normalų gamintoją), tai šlamštas.. MAN nepakankmmai patvari, MAN nepakankamai garina.. todėl MAN visada su ja šalta, todėl tokios nebenaudoju net į darbą vaikščioti

(palyginimui 20/20 (ir daugiau) striuke su termuške ir polartekiniu megstiniu man nešalta dalyvauti aktyviose vieklose su pastovėjimais iki -10 ar -15). Nors kolegos su tokiom ir į kalnus eina ir užsiima visokiom kitokiom veiklom. Taigi kiekvienam savas pasirinkimas.