Iš tiesų taip yra kategorija žmonių, kurie negali patylėti ir galvoja easantys už kitus protingesni. „Ne ne nevogtas - aš kietai uždirbu ir galiu sau leisti ir šiaip - visi jūs, postringaujantys apie vogtų dviračių gausą paranojikai“. Keistai atrodo kai asmuo kurio pajamų mokesčio deklaracijosje juokingi skaičiai važinėja su RED detlėmis arba su Ferari, be kietai atrodo, kai toks asmuo moko kitus pasaulėžiūros.
Ir aš atlaidžiai žiūriu, kai perspektyvus sportininkas ar patyręs žinomas veteranas važiuoja įtartinos kilmės dviračiu. Bet kai „klaviatūros asas“ bando puikuotis „legaliai" įsigytu lenktyniniu žirgu, tuo labiau, kai juo puikuojasi tik kompiuteryje, o lenktynėse švelinai tariant nepamina, o sportiškai tarinat yra „čianikas“ - tolerancijos ribos gali sumažėti.
Mes kartą parašėme - nepristatinėkite ne tik vogtų, bet ir įtratinos kilmės dviračių - nereikia (tik naivuoliai už juos balsuos) - bet galiausiai tai lieka pristatančių moralės reikalas.
Dėl darbo krūvio net nebalsavau visose nuominacijose, taip pat neteikiau nominacijų ir pastebėjau, kad forumas truputėli degradavo. Mane ypač nuvylė metų renginio, metų forumiečio ir naujoko nominacijos, ne todėl, kad nugalėjo DH renginys, bet todėl, kad šiemet net neįtraukta MTB maratonų taurė. O ir aš pats forume daugiau skaičiau ir patylėdavau, kai atsirado žymiai aktyvesnių ir naudingų forumiečių, kurių vaidmuo ir svarba padidėjo. Bendra tendencija išliko - senieji konstruktyvūs forumiečiai pasitraukia ir vis dažniau patyli, kiti įsitraukę į realią dviratinę veiklą sustiprėjusioje dvirtininkų bendruomenėje, o čia ateina jaunimas.
Deivuxas tai iš viso mane papiktino - na kaip galėjo nugalėti jo vidutinio lygio vienaratis BMC prieš kelis stiprius aukščiusio lygio konkurentus! - ogi todėl, kad forumiečiai ištroškę egzotikos, juodaodžių, mulačių (tų), aziečių, šveicarių (rų)...kai kiti lieka ištikimi. Jaučiu kitamet jamsime kokį pigesnį Conago, apkarstysime Red'ais (aišku niekas nebandys pereiti prie campos elktroninės sitemos - tokių dar nespėjo pavogti

ir KCNC ar kokiais rotoriais ir turesime metų dviratį

, kad ir treniruotems

Dėl pasiplepėjimo MTB XC HT skiltyje - įdomu buvo paskaityti, ale man nieko tokio, kad tas dviartis nepakliuvo į nomimaciją, galės pabandyti pas naują savininką kitais metais tai bus puiki kompensacija.
Gerai kad AVJ padarė darbą, kurio kiti nebespėjo/nenorėjo - tai svarbu, šaunuolis.
Einam mint ...