mantasm rašė:Turėjau omeny tokius fabrikinius apatinius.
Bagazine rašė:... Per prasta sedyne tau tas gelis kiaurai po pirmu 10km persisispaus kiaurai per visus dizaineriskus 3d, violetinemis spalvytemis ir krutomis kisenemis.
Bagazine rašė:Tu man parodyk nors viena rimta firma su geliniu pampersu
Ish_gatves rašė:tik kad juodi
mantasm rašė: Kiek esu matęs - gelis eina tik pigiuose irba neaiškios kilmės pampersuose. Matyt nepasiteisino technologija ir kitais būdais pasiekia geresnių rezultatų. Išsispaust tai neišsispaus tas gelis. Tik ir naudos turbūt nebus. ............... šioks toks 3d gaunasi ......... Patarčiau nebent nekreipt dėmesio, kad kažkas pro kažkur matosi ...
Čingačgukas rašė:Toks jausmas, kad tu bandai išradinėti tai, kas jau senovėje išrasta, naudojama ir yra pasiteisinę.
Ish_gatves rašė:Tiek, kiek saulė šviečia, o ji kartu ir svilina. Tai kaip spalva daro įtaką, taip ir ta sintetika padengtas odos plotas atitinkamai kenčia, arba, tarkim, ne kenčia, o yra tam tikras diskomfortas.
Ish_gatves rašė:Tai yra, kuo ilgesni šortai (tie specialūs, dviratiniai), tuo daugiau jie uždengia, o kuo trumpesni, tuo daugiau kūno atvira. Kai apsauga (apie ilgį kalbant) antraeilis dalykas, tai žiūriu komforto.
mantasm rašė:Komfortui ilgi šortai yra gerai. Pirma šortai dažniausiai yra kompresiniai ir prilaiko raumenį bei gerina kraujotaką. Ilgesni šortai - daugiau raumens prilaiko. Antra, šortai padeda pašalinti prakaitą. T.y. nuima nuo odos pertekliaus prakaitą, o nuo šortų vėjas nupučia. Tas pats kaip vasariniai termo drabužiai - su jais yra vėsiau nei nuogu kūnu. Kai ant kūno nėra (per daug) prakaito, nėra ir to šlapio prakaitavimo jausmo.
Bagazine rašė: Svarbu kad Statkevicius patvirtintu kad stiliovas reikalas...
Ish_gatves rašė:Čingačgukas rašė:Toks jausmas, kad tu bandai išradinėti tai, kas jau senovėje išrasta, naudojama ir yra pasiteisinę.
O kas daiktus į kišenes grūdasi, iš kur šitą trauki? Raktai, pinigai dokumentas. Čia ne "daiktai", ir jie daug vietos neužima bei nieko nekaitina. Man primeti nebūtus dalykus lygioj vietoj, nukrypsti nuo klausimo, o tai, ko teiraujuosi nesutinki komentuoti, ar taip gražu?
Čingačgukas rašė:...manau, kad tos spalvos absoliučiai nieko nereiškia....i.
Čingačgukas rašė:Jau pats kišenių buvimas reiškia dvigubą ar trigubą medžiagą toje vietoje, kas automatiškai mažina oro laidumą.
Čingačgukas rašė: NW šortuose (berods Race serijos) žalsvas/salotinis, storokas su skylutėmis....
Bagazine rašė:Tie melyni siurkstesni bet pas mane nezinau ar tie patys, tai 10 metu senumo ir nematau susidevejimo pozymiuNa tik aisku ne vien jais vazineju...
Bet tas ju tarsi siurkstumas tik pradzioje apsimaunant jauciasi, bet jie geriau prilimpa, nesismauko taip. na bet cia kiekvienam savo...
Ish_gatves rašė:"Storokas su skylutėmis" - o čia ne tai, apie ką teiraujuosi? Jie tokie su skylutėmis ir storoki. Pavyzdžiui apie gelinius aš įsivaizdavau, kad geras dalykas, o paaiškėjo, kad nepasiteisinęs. Tai taip pat apie tuos su skylutėmis ir storokus teiraujuosi. Iš vaizdo, tai jie tokie tarsi ir efektyvesni ir patvaresni būtų, na kaip "tarpinės" funkcijai. Bet tas vaizdas tai gali ir apgaulingas būti, maža kas man atrodo. Tiesiog jie pastebimai kitokie. Bent jau aš masiškai nemačiau tokių. Gal dėl to, kad jie turi kažkokių trūkumų, atseit, tokių reikėtų vengti, jei nori normalaus komforto? O gal atvirkščiai.
mantasm rašė:Man rodos tu bandai per aplinkui išspręsti problemą, kurią likęs pasaulis sprendžia daug paprastesniais būdais.
Jei reikia įsidėt raktus - tam būna užsegamos kišenės tiek marškinėliuose, tiek šortuose. Šortuose kartais net ir su karabinu ant virvutės būna. Tai tikrai daug patogiau nei vežtis raktus ant kojos, kuri nuolat juda ir raktai trinasi į koją. Jei raktai nesitrina į koją - reiškia daug medžiagos prisukta ir karšta. Be to, tokie pirmo sluoksnio šortai neturės rimtesnės kompresijos - nesigaus kišenės padaryti.
Labai gerai pažįstama situacija iš darbo. Ateina klientas ir sako - man padarykit čia tą ir tą. Jei bandai daryti... Gaunasi funkciškai visiškas briedas ir klientas nepatenkintas. Nors padaryta pagal jo norus. Teisingas sprendimas - išsiaiškinti kokia iš tiesų kliento problema ir tada ją išspręsti. Kartais pakoreguojant kliento procesus, kartais visiškai kitur įdedant kažkokią funkciją. Rezultatas visada būna daug geresnis nei pirmu atveju.
Sakyk kokia tavo esminė problema (pvz negražiai atrodo ir nėra kur raktų įsidėt) ir patarsim ką daryt. Nes dabar tu jau įlindęs bala žino kaip giliai į smulkmenas. O reikia pirma žiūrėti bendrą vaizdą.
Ish_gatves rašė:Bagazine rašė:Tie melyni siurkstesni bet pas mane nezinau ar tie patys, tai 10 metu senumo ir nematau susidevejimo pozymiuNa tik aisku ne vien jais vazineju...
Bet tas ju tarsi siurkstumas tik pradzioje apsimaunant jauciasi, bet jie geriau prilimpa, nesismauko taip. na bet cia kiekvienam savo...
Čia tie su skylutėmis?
Grįžti į Dviračiai, rėmai, dalys
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias